Utmattande måndag!

ja denna måndag har faktiskt varit lite utmattande på jobb. Jag var tröttare än vanligt i morse och sen på jobb när jag kom till att vakna så blev det full show med alla ungarna och lite stirrigt kände jag. Hänger inte riktigt med i rutiner osv än. När det sen var dax för rast så skulle Madde ut och promenera en sväng för hon hade kli i kroppen, fick för sig att sluta röka idag. Jag hängde på för vädret var soligt och vi behövde prata av oss lite. Men när vi kom tillbaks och jag satte mig i personalrummet i väntan på kaffet så kom tröttheten över mig. Jisses vad matt jag blev. Som tur var så fick jag tillbaka energi och slutade sedan halv 5. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Ska bli så skönt att börja 9.30 imorgon, jag stänger så slutar kl 18. Men skönt med sovmorgon :) på onsdag ska jag öppna isället och då börjar jag 6.30 phu vad jag får köra tidigt då. Men sen slutar jag kl 15 och det ska bli sååå skönt också :) Mycket jobb nu, framför allt i huvudet! 


phu vad skönt med lördag..

Började jobba i onsdags och snacka om att det varit krävande dessa dagar.. lite vimsigt och sådär och jag försöker greppa rutinerna som inte verkar vara så fasta.. det har kännts bättre iaf för var dag eftersom jag lär känna barnen mer och mer och samtidigt lär mig hur verksamheten ser ut. Men alla intryck osv gör att man blir ganska trött och slut i huvudet.
Igår kväll träffades vi också från arbetslaget i skolan hos Madde för att äta och fira vår examen.. jag slutade jobba 16 och sen var det bara till att köra hem, handla, göra sig klar och fara till Limhamn igen. Snacka om att jag var trött ett tag efter vi ätit och sådär, det var vi alla! Nästa gång får det bli en lördag så man inte hamnar i koma efter halva kvällen :P Idag är det iaf skönt att vara hemma och ta det lugnt och samla alla intryck ifrån veckan. Hjärtat är iväg med soko och lämnar en bil någonstans högre upp i landet. Hoppas inte han blir för sen så vi hinner ha lite tid tillsammans också idag. Nu har jag tänkt att dammsuga lite kanske, tvätta och duscha.. får se vilket och vad jag känner för. Klä på mig ordentligt och gå Ut med Rocky iaf :)


kalas dag för gerry

Idag är Gerrys födelsedag. 25 år gammal nu min lille lillebror som är större än mig :P söndag som det är så blev det kaffe och kak kalas hemma hos han o pappa. Paula är också här för hans födelsedag.
Vi har ju fått lite snö också! :D som tyvärr kommer och går kan man säga. Hade gärna sett att det låg kvar lite faktiskt. Imorgon är det då måndag och första veckan i resten av mitt liv :P Det är möte på förskolan imorgon som jag också tänkte gå på. Möte på jobb hahaa känns helt underbart att säga faktiskt. Mitt eget jobb, möte på jobb :) ja jag ser faktiskt fram emot det :) Det lär jag väl inte göra om 6 mån kanske men ändå :P Innan mötet blir det kaffe och skitsnack hos Madde, kan behövas :P blir nog en trevlig måndag. Trevlig kväll!!


Rocky älskar snö!! :P

god dag måndag

Idag ska jag på det sista mentorsmötet på orkanen! Sista ever faktiskt! helt otroligt :D På onsdag är det officiellt den dagen som är examensdagen! Jag har tagit mig igenom 3,5 år på malmö lärarhögskola! Haha JAG! helt sjukt när jag tänker på det. En av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv faktiskt :) kunde inte varit mer stolt över mig själv :D Jag har en uppgift som ska bli klar och lämnas in senast onsdag. Endast en! Men nu är det dax att äta och duscha innan jag far in till skolan! ha en bra dag!


gott nytt år och sådär!

Och med det nya året har jag idag fått veta att jobbet jag sökt som förskollärare är mitt! :D på samma förskola som Madde dessutom! Och avdelningen sidanom hennes! Helt underbart ju! det negativa är dock att det är i Limhamn och alltså en bit för mig att köra.. men det får ju fungera. tror jag kommer in i rutinerna efter ett litet tag. Jag börjar den 1 feb! :D

RSS 2.0