Ibland bara springer tiden förbi

Ja nu är det tisdag, Igen.. och i förra veckan fick jag min första lön :) så underbart att få dubbelt så mycket som när jag plugga i 3,5 år. och det som känns bäst är att jag får samma summa i slutet av denna månaden :) det är en helt annan sak när man tänker på pengarna man får för arbetet man gör var dag. Så var det ju verkligen inte innan. Då fick jag ist betala för att plugga och arbeta (praktiken). Då menar jag det jag lånat av csn som ska betalas tillbaks.
 Iallafall så var jag på en liten  shopping tur själv i lördags. Var sååå skönt att kunna köpa nya byxor, tröjor  och till och med en klänning som jag sett länge på nätet :) Allt utan att behöva ha ångest! jag köpte nya inneskor till jobb också, lagom tantiga men så mycket bättre för mina fötter än de där foppa tofflorna jag gått i.
Imorgon är det min dag att öppna på jobb vilket okså innebär sluta kl 15! Sååå skönt ska det bli :) Hoppas bara det är fint väder. det märks så tydligt nu att våren är igång. Lite blommor börjar visa sig här o där tusenskönor och snödroppar bla och det är ljusare längre om dagarna. Jag mår mycket bättre av det, känner mig inte alls lika stressad om dagarna när jag ska hem och sådär. Jag hinner ta ut Rocky mer eftersom det är ljusare längre och sådär :) Skönt för honom också såklart! Nä nu är det dax att göra mat för att sen kunna mysa och komma i säng i tid!

RSS 2.0